Logo Ronde Venen
Ontwerp-omgevingsvergunning voor perceel Stationsplein 3a in Abcoude in afwijking van vigerende beheersverordening, De Ronde Venen

Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning voor het realiseren van een bed & breakfast in het voormalige stationsgebouw, een aanbouw aan het voormalige stationsgebouw, een spoorpaviljoen, een tuinpaviljoen en vier dijkverblijven op het perceel Stationsplein 3a in Abcoude in afwijking van de vigerende beheersverordening

Burgemeester en wethouders van gemeente De Ronde Venen maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een bed & breakfast in het voormalige stationsgebouw, een aanbouw aan het voormalige stationsgebouw, een spoorpaviljoen, een tuinpaviljoen en vier dijkverblijven op het perceel Stationsplein 3A in Abcoude. Het betreft de activiteiten bouwen en afwijken bestemmingsplan.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen voor iedereen ter inzage vanaf 28 februari 2014 voor een periode van zes weken en zijn op de volgende manieren te raadplegen:

  • De papieren versie van het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn in te zien bij de balie Omgevingszaken in de centrale hal van het gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht. De openingstijden zijn: maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 16.00 uur en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur;

  • Het ontwerpbesluit, de bijbehorende stukken en de verbeelding van het authentieke ontwerpplan is interactief te raadplegen via http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0736.PB024stationspl3a-ow01 .

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden zienswijzen kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van De Ronde Venen. Deze zienswijze kan naar keuze mondeling of schriftelijk kenbaar worden gemaakt. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar gemeente De Ronde Venen, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. In de zienswijzen moet het volgende staan: omschrijving van het ontwerpbesluit waar u uw zienswijzen op geeft, uw naam en adres, datum, handtekening en motivering. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Omgevingszaken, T. 0297 29 16 16.

Belanghebbenden worden in beginsel niet-ontvankelijk verklaard in hun beroep bij de administratieve rechter als redelijkerwijs aan hen kan worden verweten dat zij tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren hebben gebracht.

Naar boven