Toestemming BiQ Group N.V. voor overdracht vergunning aan The Telecom Company B.V., Agentschap Telecom

AT-EZ/6902869

De Minister van Economische Zaken deelt het volgende mee:

Bij besluit van 12 februari 2014 heb ik toestemming verleend aan BiQ Group N.V. tot overdracht van de vergunning, met nummer 5414878, voor het gebruik van frequentieruimte ten behoeve van het aanbieden van tele-informatiediensten (paging) aan The Telecom Company B.V. De toestemming is verleend met inachtneming van het bepaalde in artikel 3.20 van de Telecommunicatiewet. Daarnaast is de tenaamstelling van de vergunning gewijzigd en zijn enkele vergunningsvoorschriften geactualiseerd. De overeenkomsten (artikel 7) zijn inhoudelijk en van naam gewijzigd. Het artikel over storing (artikel 6) is vervangen en de voorschriften over het verstrekken van informatie en doorgeven van wijzigingen zijn vervallen (artikel 8, artikel 9 en artikel 10). Tot slot is de tijdwaarschijnlijkheid in bijlage 1 aangepast van 1% naar 10%.

Het volledige besluit ligt ter inzage bij de afdeling Spectrummanagement van Agentschap Telecom van het ministerie van Economische Zaken, Emmasingel 1, 9726 AH Groningen.

Ingevolge het bepaalde in artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen deze beschikking binnen zes weken na de dag waarop deze is verzonden (12 februari 2014), een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de afdeling Juridische Zaken van Agentschap Telecom van het ministerie van Economische Zaken, Postbus 450, 9700 AL Groningen. Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van de beschikking waartegen het is gericht, en de gronden van het bezwaar te bevatten

De Minister van Economische Zaken, namens deze, M.M. Hoogland Hoofd Netwerken Agentschap Telecom

Naar boven