Logo 's-HertogenboschOntwerpbestemmingsplan ‘Molenhoekpassage’

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Molenhoekpassage’ (NL.IMRO.0796.0002192-1301) met ingang van 17 februari 2014 gedurende zes weken ter inzage ligt. De grenzen van het plan zijn als volgt:

  • -Huygensstraat;

  • -Marie Koenenstraat;

  • -Slauerhoffstraat;

  • -Oude Baan.

Met dit bestemmingsplan wordt de uitbreiding van de bestaande Molenhoekpassage en de bouw van een nieuwe supermarkt mogelijk gemaakt. Tevens wordt het bestaande parkeerterrein heringericht en uitgebreid. Boven de nieuwe supermarkt en op de hoek van de Slauerhoffstraat / Oude Baan worden in totaal 10 appartementen en 8 grondgebonden woningen gebouwd.

Wilt u r eageren?

In de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen (klik op Bestemmingsplannen, Ontwerp) of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden. Hebt u geen internet? In de hal van het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.

Naar boven