Logo HalderbergeVerkeersbesluit tijdelijke afsluiting Spijperstraat

Gemeente Halderberge

Tijdelijk afsluiting Spijperstraat

Burgemeester en wethouders van Halderberge maken bekend dat zij hebben besloten om de Spijperstraat ter hoogte van de spoorwegovergang tijdelijk af te sluiten voor alle verkeer. Deze maatregel gaat in op 1 mei 2014 en duurt tot 1 juli 2015, of zo veel langer als nodig is, dan wel zo veel korter als mogelijk is. Deze afsluiting houdt verband met de bouw van de spoortunnel, die onderdeel gaat uitmaken van de Rondweg Oudenbosch. Er wordt een omleidingsroute ingesteld.

Dit tijdelijke verkeersbesluit ligt tijdens de gebruikelijke openingstijden voor een ieder ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Parklaan 15 te Oudenbosch.

Nadere informatie is te verkrijgen bij de afdeling Ontwikkeling en Realisatie, u kunt hierover contact opnemen met de heer A. Buijsen of de heer R. van Heijningen via het algemene telefoonnummer 140165.

Bezwaar- of beroepsclausule

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag waarop het besluit is gepubliceerd daartegen bezwaar maken bij het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Gedurende deze termijn ligt dit besluit met bijbehorende tekening ter inzage bij het Omgevingsloket, Parklaan 15 te Oudenbosch.

Het bezwaarschrift moet door de indiener worden ondertekend en bevat: naam en adres van de indiener; de verzenddatum van het bezwaarschrift; een vermelding van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en een motivering.

Een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt niet op. Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist en indien zij tevens een bezwaarschrift hebben ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, t.a.v. de Voorzieningenrechter, Postbus 90006, 4800 PA te Breda.

Voor het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffie-rechten verschuldigd.

Naar boven