Logo Schoonhoven
Omgevingsvergunning uitgebreide procedure Muziektent, Schoonhoven

Burgemeester en wethouders van gemeente Schoonhoven maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning hebben verleend (3 februari 2014) met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3° en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Voor: het realiseren van een muziektent;

Locatie: in de Grote Gracht, kadstraal bekend als gemeente Schoonhoven, sectie B, nummer 2335;

Het ontwerpbesluit is gepubliceerd en heeft met ingang van 13 november 2013 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Hierop zijn geen zienswijzen ingekomen. De beschikking is ten opzichte van het ontwerp niet gewijzigd.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 12 februari 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Haven 37 te Schoonhoven. De beschikking is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of via een directe link op de site www.schoonhoven.nl .

Gedurende bovengenoemde termijn kan tegen de beschikking beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank te ’s-Gravenhage, afdeling Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van de beschikking niet. Hebben u of derdebelanghebbenden er veel belang bij dat deze beschikking niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter te ’s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage.

Naar boven