Logo Lingewaal
Ontwerp 2e wijzigingsplan De Eng II ‘Vrije kavels, Appeldreef ongenummerd’, Lingewaal

Burgemeester en wethouders van Lingewaal maken bekend dat zij het ontwerp 2e wijzigingsplan De Eng II ’Vrije kavels, Appeldreef ongenummerd’ ter inzage leggen. Zij zijn verplicht dit bekend te maken.

Toelichting

Voor het perceel gelegen aan de zuidkant van de Appeldreef in Asperen is een wijzigingsplan opgesteld. Voor een optimale bouw van twee van de drie woningen is het gewenst om het bouwvlak gering te wijzigen.

Het initiatief is op basis van het geldende bestemmingsplan ‘De Eng II’ via een binnenplanse wijzigingsbevoegdheid realiseerbaar op grond van artikel 3.6.1 lid A van de Wet ruimtelijke ordening (Wro).

Ter inzage

Vanaf donderdag 13 februari t/m woensdag 26 maart 2014 ligt het ontwerp wijzigingsplan ter inzage. Het plan is in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen. Het gemeentehuis is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via het telefoonnummer 0345-634000.

Tevens kunt u via de internetsite www.lingewaal.nl (onder actueel/bestemmingsplannen/plannen in procedure) het wijzigingsplan bekijken.

Een reactie indienen?

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@lingewaal.nl

Naar boven