Ontwerpbestemmingsplan Nieuw-Amsterdam, woning Wijkstraat 79
Logo Emmen
Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Nieuw-Amsterdam, woning Wijkstraat 79” vervat in het GML-bestand “NL.IMRO.0114.2014026-B501” vanaf 31 december 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.
U kunt het ontwerpbestemmingsplan op afspraak, op verzoek ook buitenkantooruren, inzien bij het Klant Contact Centrum (KCC), Raadhuisplein 1 te Emmen. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591
Het ontwerpbestemmingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Het plan voorziet in de ombouw van een kerkgebouw tot vrijstaande woning op het genoemde adres Wijkstraat 79 te Nieuw-Amsterdam. Voor het te ontwikkelen gebied is geen ontwerp-exploitatieplan opgesteld.
Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen. Digitale zienswijzen kunnen worden ingedien via www.emmen.nl/zienswijze.
Emmen, 19 december 2014
burgemeester en wethouders van Emmen,
de wnd gemeentesecretaris A.A.W.M. Disch
de burgemeester C. Bijl
Naar boven