Kennisgeving ter inzagelegging ex artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening Ontwerpbestemmingsplan Structuurbaan 30 en achterterrein
Logo Nieuwegein
Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwegein maken bekend dat, met ingang van 2 januari 2015 tot en met 12 februari 2015 voor een ieder ter inzage ligt het (nieuwe) Ontwerpbestemmingsplan Structuurbaan 30 en achterterreinmet bijbehorende stukken.
 
Het nieuwe ontwerpbestemmingsplan betreft een reparatie van het bestemmingsplan Plettenburg-De Wiers 2009. Gedeputeerde staten van Utrecht hebben destijds goedkeuring onthouden aan de bestemming “Bedrijf met de specifieke aanduiding voor aannemersbedrijf” dat aan het zuidelijk deel van het achterterrein van Structuurbaan 30 was gegeven. Tegen een oud ontwerpbestemmingsplan waren diverse zienswijzen ingediend. Deze zienswijzen geven aanleiding een nieuw ontwerpbestemmingsplan ter inzage te leggen.
 
Inzage van het bovengenoemde stuk is mogelijk bij de receptie van het stadshuis, Stadsplein 1 te Nieuwegein. Daarnaast kan het bestemmingsplan worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl met planid: NL.IMRO.0356.BPPW2013HER001-ON03 en op de gemeentelijke website www.nieuwegein.nl/ruimtelijkeplannen.
Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein:
 
  • -
    schriftelijk, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan Structuurbaan 30 en achterterrein; of
  • -
    mondeling op afspraak bij de heer Martijn Broersma, telefoonnummer (030) 607 14 17; of
  • -
    digitaal met het formulier “Zienswijze ruimtelijk plan(nen)”, te vinden onder het E-loket op www.nieuwegein.nl/directzakendoen.
     
Nieuwegein, 31 december 2014
Burgemeester en wethouders van Nieuwegein.
 
Naar boven