Aanmeldingsnotitie MER-beoordeling 2014MER01, Ede
Logo Gelderland
Besluit
Wij besluiten dat voor het uitvoeren van de aangemelde activiteit een milieueffectrapportage niet noodzakelijk is.
Op 11 november 2014 hebben wij van D.B.L. Lunteren BV te Lunteren, namens Coöperatie “De Valk Wekerom” UA (hierna te noemen: De Valk) een aanmeldingsnotitie m.e.r.-beoordelingsplicht als bedoeld in artikel 7.16, eerste lid van de Wet milieubeheer (Wm) ontvangen.
Het betreft het mengvoederbedrijf, gelegen aan de Hoge Valkseweg 54-56-58 en 87 te Lunteren. In de aanmeldingsnotitie wordt mededeling gedaan van het voornemen de huidige productiecapaciteit uit te breiden van 250.000 ton per jaar naar 350.000 ton per jaar. Dit door het bedrijf volcontinu in bedrijf te houden, met uitzondering van de zondag. De installatie en de werking van de installatie zelf verandert niet.
De beschikking betreft een procedure ter voorbereiding van het besluit op de aanvraag om een omgevingsvergunning op grond van de Wabo. Conform artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht is tegen deze beslissing geen bezwaar of beroep mogelijk tenzij deze beslissing de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft.
Naar boven