Logo Uithoorn
Voornemen wijziging bestemmingsplan Landelijk gebied voor perceel Noorddammerweg 35 te De Kwakel Uithoorn (artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening (Wro)), Uithoorn

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat zij het voornemen hebben om het bestemmingsplan Landelijk gebied ter plaatse van Noorddammerweg te De Kwakel te wijzigen, waardoor voor dit perceel de bestemming “Agrarische doeleinden, glastuinbouw Ag” komt te vervallen en in plaats daarvan de bestemming “Awg – werken in het groen” zal gelden.

Het ontwerpwijzigingsbesluit ligt van 24 december 2014 tot en met 4 februari 2015 ter inzage en is digitaal te raadplegen via www.uithoorn.nl. Daarnaast ligt het ontwerpbesluit terinzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16 te Uithoorn gedurende de openingstijden van het gemeentehuis.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het ontwerpbesluit kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Uithoorn, postbus 8, 1420 AA Uithoorn. Het college zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de wijziging van het bestemmingsplan.

Uithoorn, 23 december 2014

Naar boven