Waalbandijk; tijdelijke afsluiting fietspad (besluit 18 december 2014; k enmerk 14.00 14048)
Logo Nijmegen
Namens burgemeester en wethouders van gemeente Nijmegen wordt het volgende verkeersbesluit bekend gemaakt
Waalbandijk; tijdelijke afsluiting fietspad (besluit 18 december 2014; k enmerk 14.00 14048 )
In verband met voorbereidende werkzaamheden in het kader van het plan Koningsdaal zijn er verkeersmaatregelen getroffen waarbij onder meer een deel van de Weurtseweg is afgesloten voor verkeer. Aanvullend hierop is het gewenst tijdelijk ook een stukje fietspad langs de Waalbandijk af te sluiten. Fietsverkeer wordt hier naar de rijbaan van de Waalbandijk geleid. In verband hiermee worden van 18 december 2014 tot en met 1 juni 2015, of zo veel langer of korter dan noodzakelijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden de volgende verkeersmaatregelen getroffen:
  • I.
    Afsluiting voor verkeer van het gedeelte van het fietspad langs de Waalbandijk vanaf de aansluiting Winselingseweg tot de aansluiting Dijkstraat;
  • II.
    aanwijzing van fietsstroken aan beide zijden van de Waalbandijk vanaf de aansluiting Winselingseweg tot de aansluiting Dijkstraat;
Bovengenoemd besluit met bijbehorende situatietekening ligt gedurende zes weken na heden voor eenieder ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Marienburg 75 Nijmegen (maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur en op donderdag van 09.00-20.00 uur).
Gedurende deze termijn kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht door belanghebbenden tegen dit besluit een bezwaarschrift worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Nijmegen, postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.
Het is mogelijk om uw bezwaarschrift digitaal in te dienen via een webformulier in de digitale balie van de gemeente Nijmegen (www.nijmegen.nl). Voor het indienen van een digitaal bezwaarschrift dient u in het bezit te zijn van een DigiD.
Naar boven