Poort Neerbosch; tijdelijke afsluiting onderdoorgang IJpenbroekweg/aanwijzing bushalte ( besluit 18 december 2014; k enmerk 14.00 14189 )
Logo Nijmegen
Namens burgemeester en wethouders van gemeente Nijmegen wordt het volgende verkeersbesluit bekend gemaakt
Poort Neerbosch; tijdelijke afsluiting onderdoorgang IJpenbroekweg/aanwijzing bushalte ( besluit 18 december 2014; k enmerk 14.00 14189 )
In het kader van project Poort Neerbosch wordt kruispunt Neerbosscheweg – IJpenbroekweg – Hogelandseweg gereconstrueerd. Gelet op een veilige afwikkeling van verkeer tijdens de werkzaamheden zijn de twee onderdoorgangen onder de IJpenbroekweg tijdelijk afgesloten voor verkeer. Nu de afsluiting wat langer gaat duren wordt daarvoor een verkeersbesluit genomen. In combinatie hiermee wordt er een bushalte aangewezen aan de westelijke poot van de IJpenbroekweg. Dit om onder meer het Mondialcollege bereikbaar te houden voor het openbaar vervoer.
tot 1 mei 2015, of zo veel langer of korter dan noodzakelijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden, worden daarom de volgende verkeersmaatregelen getroffen
  • I.
    Afsluiting voor verkeer van de 2 onderdoorgangen (fietstunnels) aan de zuidzijde van de Neerbosscheweg onder de twee poten van de IJpenbroekweg vanaf het punt ca. 20 meter ten westen van de westelijke onderdoorgang en ca. 20 meter ten oosten van de oostelijke onderdoorgang van de IJpenbroekweg
  • II.
    Aanwijzing bushalte aan de westelijke poot van de IJpenbroekweg ca. 175 meter ten zuiden van de aansluiting Neerbosscheweg nabij de toegangsweg tot het Mondialcollege;
Bovengenoemd besluit met bijbehorende situatietekening ligt gedurende zes weken na heden voor eenieder ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Marienburg 75 Nijmegen (maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur en op donderdag van 09.00-20.00 uur).
Gedurende deze termijn kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht door belanghebbenden tegen dit besluit een bezwaarschrift worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Nijmegen, postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.
Het is mogelijk om uw bezwaarschrift digitaal in te dienen via een webformulier in de digitale balie van de gemeente Nijmegen (www.nijmegen.nl). Voor het indienen van een digitaal bezwaarschrift dient u in het bezit te zijn van een DigiD.
Naar boven