Vastgesteld bestemmingsplan “Heilweg 3, Duiven”
Logo Duiven
Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat de gemeenteraad op 17 december 2014 het bestemmingsplan ‘’Heilweg 3, Duiven’’ heeft vastgesteld en heeft besloten geen exploitatieplan vast te stellen.
Bestemmingsplan “Heilweg 3, Duiven”
Het bestemmingsplan “Heilweg 3, Duiven” voorziet in de ontwikkeling van in totaal 12 vrijstaande woningen. De agrarische bestemming van het bedrijf aan de Heilweg 3 zal worden opgeheven en door gebruik te maken van functieverandering mogen hiervoor in de plaats 2 vrijstaande woningen worden gerealiseerd. Op de graslanden direct ten noorden van Heilweg 3 zullen 10 vrijstaande woningen worden gerealiseerd door uitvoering te geven aan de ‘uit te werken woondoeleinden’ bestemming die voor dit perceel geldt.
Inzien
Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 29 december 2014 tot en met maandag 9 februari 2015 voor iedereen (op afspraak) ter inzage bij het Omgevingsloket. Dit loket bevindt zich in het gemeentehuis aan het Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Voor inzage van de stukken kunt u een afspraak maken met het Omgevingsloket via omgevingsvergunning@duiven.nl of via telefoonnummer (0316) 27 91 61. Daarnaast is het plan te lezen op de gemeentelijke website http://0226.roview.net
Beroep
Van 30 december 2014 tot en met 9 februari 2015 kan beroep worden ingesteld bij:
Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State
Postbus 20019
2500 EA ’s-Gravenhage
Beroep kan worden ingediend door een belanghebbende die:
- tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan;
- aannemelijk kan maken redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.
Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft hierop geen schorsende werking. Voor een schorsing dient binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op het verzoek is beslist.
Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogten van deze griffierechten zijn te vinden via www.raadvanstate.nl.
Meer informatie
Voor meer informatie over het bestemmingsplan kijkt u op www.duiven.nl of op http://0226.roview.net. Voor vragen over deze publicatie of inzage van de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, mevrouw M. Giezen. Zij is bereikbaar via (0316) 27 93 85.
Naar boven