Wijziging verkeersbesluit
Logo Bergen (NH)
Het college maakt bekend dat is besloten het verkeersbesluit waarbij twee parkeerplaatsen ter hoogte van Middenweijdt 25 zijn aangewezen als oplaadpunt voor elektrische auto’s te wijzigen in die zin dat in de plaats daarvan twee parkeerplaatsen als oplaadpunt voor elektrische auto’s aan de Bovenweg, 1871VN te Schoorl (op de niet meer noodzakelijk parkeerplaats voor de schoolbus) worden aangewezen.
Bent u het niet eens met dit besluit?
Dan kunt u binnen zes weken na de bekendmaking van dit besluit een schriftelijk bezwaarschrift indienen bij het college van Bergen, ter attentie van: de secretaris van de commissie van advies voor de bezwaarschriften, postbus 175, 1860 AD BERGEN.
In uw bezwaarschrift moet in elk geval staan: uw naam en adres, uw handtekening, de datum van uw bezwaarschrift, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de redenen van uw bezwaar.
Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit blijft gelden in de tijd dat uw bezwaarschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, bijvoorbeeld omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland, sectie bestuursrecht vragen een voorlopige voorziening te treffen om het besluit te schorsen. Het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening kan alleen als u binnen de termijn een bezwaarschrift heeft ingediend. Het adres van de rechtbank is Postbus 1621, 2003 BR HAARLEM. U moet wel griffierecht betalen voor uw aanvraag om een voorlopige voorziening. Via de rechtbank hoort u hoeveel dit is en hoe u dit moet betalen.
Bergen, 24 december 2014
Burgemeester en wethouders van Bergen NH
Naar boven