Logo Woudrichem
Verlening omgevingsvergunning Duizendmorgen 2a te Andel, Woudrichem

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 16 december 2014 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het wijzigen van het gebruik van een bedrijfswoning aan de Duizendmorgen 2a in Andel. De verleende omgevingsvergunning is verzonden op 18 december 2014.

De vergunning omvat de volgende activiteit: handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening. Daarbij wordt medewerking verleend aan het verzoek om toe te staan dat de voormalige bedrijfswoning aan de Duizendmorgen 2a te Andel tevens bewoond mag worden door iemand die geen functionele binding heeft met het nabijgelegen bedrijf aan de Duizendmorgen 4 te Andel, waar de voormalige bedrijfswoning aan de Duizendmorgen 2a te Andel onderdeel van uitmaakte en in planologisch opzicht onderdeel van blijft uitmaken, als bedoeld in artikel 1.1a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (plattelandswoning).

De verleende vergunning kunt u vanaf de eerste werkdag na deze publicatie, tijdens openingstijden, inzien bij de balie van het gemeentehuis. Als u gerichte vragen heeft over een verleende omgevingsvergunning of wilt u deze buiten de openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de homepage van de gemeente Woudrichem (http://www.woudrichem.nl) en RO-online (http//:www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0874.BUITOV201402-VSG1).

Wanneer u rechtstreeks in uw belang getroffen bent en u heeft tijdig een zienswijze ingebracht tegen de voorgenomen omgevingsvergunning, dan kunt u (schriftelijk en gemotiveerd) een beroepschrift indienen. Richt uw beroep tot de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. De termijn voor het indienen van uw beroep is binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit.

U kunt ondanks dat u geen zienswijze heeft ingediend, wel een beroepschrift indienen als:

  • de verleende omgevingsvergunning gewijzigd is ten opzichte van de voorgenomen omgevingsvergunning;

  • u kunt aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen kenbaar te maken.

Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. U kunt daarom gelijktijdig met of na de indiening van het beroepschrift de Voorzieningenrechter verzoeken om een ‘voorlopige voorziening’ via de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. U kunt ook digitaal een beroepschrift of verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u een elektronische handtekening nodig (DigiD). Voor meer informatie kunt u genoemde site raadplegen.

Naar boven