Logo Wassenaar
Bekendmaking Voorbereidingsbesluit ‘bestemmingsplan cultureel erfgoed’, Wassenaar

Burgemeester en wethouders van Wassenaar maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 15 december 2014 besloten heeft te verklaren dat een bestemmingsplan ”cultureel erfgoed” wordt voorbereid.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op panden die van cultuurhistorische waarde zijn. Deze panden zijn genoemd in de bijlage behorend bij het voorbereidingsbesluit.

Dit besluit, met de bijlage van genoemde panden, waarop dit besluit betrekking heeft en bijbehorende tekening, treedt de dag na bekendmaking in werking. Het voorbereidingsbesluit ligt tot 6 weken na publicatie ter inzage.

Binnen de genoemde termijn is het voorbereidingsbesluit met de hierbij behorende stukken beschikbaar gesteld op www.wassenaar.nl Het voorbereidingsbesluit is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het voorbereidingsbesluit met de hierbij behorende stukken kan tevens op afspraak worden ingezien bij het Klant Contact Centrum in het gemeentekantoor te Wassenaar, Johan de Wittstraat 45. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14070.

Naar boven