Uitwerkingsplan Breevaart, Oude Tol fase III-Moerweide vastgesteld
Logo Bodegraven-Reeuwijk
Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.9a juncto artikel 3.8, derde lid, van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 27 november 2014 het uitwerkingsplan Oude Tol fase III-Moerweide met de digitale planidentificatie NL.IMRO.1901.14OudeTolMoerW-UP80 hebben vastgesteld.
Plangebied
Het plangebied van het uitwerkingsplan is gelegen tussen de Moerweide (noordzijde) en de speeltuin (zuidzijde), de watergang en appartementen aan de Moerweide (oostzijde) en de watergang en straat Hooiweide (westzijde). Het uitwerkingsplan, dat is gebaseerd op het bestemmingsplan Breevaart Oude Tol fase III, maakt de bouw en het gebruik van woningen mogelijk alsmede de bijbehorende infrastructuur (ontsluitingsweg en parkeren).
Inzage
Het uitwerkingsplan ligt gedurende de beroepstermijn (tot en met 4 februari 2015) voor iedereen op de volgende wijzen ter inzage:
  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;
  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl  onder de rubriek Wonen, leven en werken > Plannen en projecten > Reeuwijk-Brug > Overige (ruimtelijke) plannen en projecten;
  • op papier, inclusief de onderliggende stukken en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantencontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).
De bronbestanden van het uitwerkingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl.
Beroep
Tegen het vastgestelde uitwerkingsplan is beroep mogelijk gedurende 6 weken na aanvang van de beroepstermijn. De beroepstermijn vangt aan op de dag na die waarop het vastgestelde uitwerkingsplan ter inzage is gelegd, ofwel donderdag 25 december 2014. Het beroep dient ingesteld te worden bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingediend door belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening een zienswijze over het ontwerp uitwerkingsplan bij het college naar voren te brengen;
Inwerkingtreding
Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe dient, binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het uitwerkingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.
Naar boven