Logo Nederlek
Ontwerpomgevingsvergunning voor het realiseren van een woning op het perceel Opperduit 460a te Lekkerkerk, Nederlek

Burgemeester en wethouders van Nederlek maken bekend dat zij voornemens zijn om, met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning te verlenen voor realiseren van een woning op het perceel Opperduit 460a te Lekkerkerk. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • het (ver-)bouwen van een bouwwerk;

  • het handelen in strijd met de regels van de ruimtelijk ordening.

De ontwerpvergunning en de bijbehorende stukken liggen voor een ieder ter inzage vanaf woensdag 24 december 2014 voor een periode van zes weken U kunt de stukken inzien tijdens openingstijden van het gemeentehuis. Van maandag 22 december tot en vrijdag 2 januari is het gemeentehuis vanwege de overgang naar de nieuwe gemeente Krimpenerwaard gesloten. Vanaf maandag 5 januari tot en met dinsdag 3 februari is het plan in te zien in het Klant Contact Centrum in Stolwijk, Dorpsplein 8, 2821 AS Stolwijk. Telefoonnummer: 140182.

De stukken zijn digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Nederlek www.nederlek.nl.

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder tegen voornoemde ontwerp

omgevingsvergunning (bij voorkeur) schriftelijk zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Nederlek, postbus 2503, 2940 AA Lekkerkerk. Als u mondeling een zienswijze kenbaar wilt maken dan kunt u daarvoor contact opnemen met het omgevingsloket. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Lekkerkerk, 23 december 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek

Naar boven