gemeente Nijmegen; Verkeersmaatregelen
Logo Nijmegen
Namens burgemeester en wethouders van gemeente Nijmegen wordt de volgende verkeersmaatregel bekend gemaakt.
Berkelstraat ; instellen gereserveerde gehandicaptenparkeerplaa t s ter hoogte van huisnummer 47 ; besluit 15 december 2014 , nr. 14.0 013865
Naar aanleiding van een aanvraag van de bewoner heeft de gemeente, gelet op de parkeersituatie ter plaatse, besloten een gereserveerde Berkelstraat ter hoogte van de ingang van huisnummer 47.
Bovengenoemd besluit ligt gedurende zes weken na heden voor eenieder ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 Nijmegen (maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur en op donderdag van 09.00-20.00 uur).
Gedurende deze termijn kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht door belanghebbenden tegen dit besluit een bezwaarschrift worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Nijmegen, postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.
Het is mogelijk om uw bezwaarschrift digitaal in te dienen via een webformulier in de digitale balie van de gemeente Nijmegen (www.nijmegen.nl). Voor het indienen van een digitaal bezwaarschrift dient u in het bezit te zijn van een DigiD.
Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Degenen die een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen, indien er sprake is van spoedeisend belang, tevens op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, bij de president van de Arrondissementsrechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem vragen een voorlopige voorziening te treffen. Voor het behandelen van een dergelijk verzoek wordt griffierecht geheven.
Naar boven