Logo Schermer
Ontwerpwijzigingsplan Zuidervaart 70, Schermer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schermer maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan Zuidervaart 70 ter inzage ligt.

Het wijzigingsplan biedt een juridische regeling op basis waarvan het mogelijk wordt de in het plangebied aanwezige voormalige agrarische bebouwing te slopen, zodat een woning met bijbehorend erf gerealiseerd kan worden.

Het ontwerp wijzigingsplan Zuidervaart 70 met bijbehorende stukken ligt vanaf 24 december 2014 gedurende zes weken ter inzage.

Vanwege de overgang naar de nieuwe gemeente Alkmaar liggen de stukken tot 1 januari ter inzage op het gemeentehuis Wittenburg, Noordervaart 99 Stompetoren en vanaf 1 januari op het Stadskantoor, Mallegatsplein 10 in Alkmaar en op het servicepunt, Dres 1 in Stompetoren.

Het ontwerp wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken, is eveneens te raadplegen op de website van de gemeente Schermer en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende voornoemde termijn kan door een ieder schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schermer, Postbus 2, 1840 AA Stompetoren (tot 1 januari 2015) dan wel het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar (na 1 januari 2015) t.a.v. Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met een medewerker van het team Ruimtelijke Plannen van de gemeente Alkmaar. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit.

december 2014

Burgemeester en wethouders van Schermer,

Naar boven