Verkeersbesluit ten behoeve van het intrekken van een gereserveerde  gehandicaptenparkeerplaats Irishof 12 te St. Willebrord.
Logo Rucphen
BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE RUCPHEN
 
Op basis van artikel 18, eerste lid, onder d. van de Wegenverkeerswet 1994 en op basis van het raadsbesluit d.d. 25 april 1995, zijn wij bevoegd verkeersbesluiten te nemen;
 
Overwegingen ten aanzien van het besluit
OVERWEGENDE:
dat wij op 23 juli 1999 hebben besloten ten behoeve van de bewoner van Irishof 12 te St. Willebrord een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats aan te leggen; dat is gebleken dat de bewoner van Irishof 12 te St.Willebrord niet meer aan de criteria voldoet voor het verkrijgen van een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats;dat er geen gegronde redenen meer aanwezig zijn om de gereserveerde gehandicapten parkeerplaats ter plaatse te handhaven. Op grond van artikel 15, eerste lid, van de Wegenverkeerswet 1994 moet een verkeersbesluit worden genomen voor de plaatsing of verwijdering van de in artikel 12 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer genoemde verkeerstekens, alsmede voor onderborden voor zover daardoor een gebod of verbod ontstaat of wordt gewijzigd.  Overeenkomstig artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer is overleg gepleegd met de korpschef van politie Midden en West Brabant, district De Markizaten, namens deze een politiebeambte van het basisteam Roosendaal.
BESLUIT
Door het weghalen van het bord 54b van bijlage 2 van het RVV 1990 de gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats ten behoeve van de bewoner van Irishof 12 te St. Willebrord  te verwijderen. 
 
Dit besluit ligt met ingang van 24 december 2014 gedurende een termijn van zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Rucphen. Bekendmaking van dit besluit geschiedt in overeenstemming met het bepaalde in artikel 26 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer (BABW).
 
Burgemeester en wethouders van Rucphen,

Namens deze,

A.J.J.P. Schrauwen Afdeling Ruimte en Openbare Werken

Mededelingen
Bezwaar- of beroepsclausule
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedereen wiens belang bij een besluit is betrokken, hiertegen een met redenen omkleed bezwaarschrift indienen. Dit moet gebeuren binnen zes weken na de dag waarop burgemeester en wethouders het besluit hebben gepubliceerd. Het bezwaarschrift dient te zijn gericht aan burgemeester en wethouders van Rucphen, Binnentuin 1 te Rucphen. Wij wijzen u erop dat het indienen van een bezwaarschrift geen schorsende werking heeft.
 
Tevens bestaat de mogelijkheid een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen bij de President van de Rechtbank Zeeland – West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. In dat geval zal deze beslissing pas in werking treden nadat op het verzoek is beslist.
 
 
Naar boven