Logo Medemblik
Wijziging wijzigingsplan ‘Andijk-Woningbouwlocatie Hoekweg’, Medemblik

Op 13 mei 2014 hebben burgemeester en wethouders van Medemblik het wijzigingsplan “Andijk-Woningbouwlocatie Hoekweg” vastgesteld.

Het wijzigingsplan betreft het wijzigen van het bestemmingsplan “Dorpskernen III”. De bestemming “Agrarisch-Glastuinbouw” wordt voor het betreffende perceel gewijzigd in de bestemming “Wonen” (totaal zeven woningen).

Dit besluit is bekend gemaakt op 12 juni 2014.

Op 2 december 2014 hebben burgemeester en wethouders besloten het wijzigingsplan te wijzigen. Het aantal woningen is daarbij beperkt tot zes, omdat de in het bestemmingsplan opgenomen wijzigingsbevoegdheid maximaal zes woningen toestaat.

Het besluit tot wijziging van het wijzigingsplan ligt vanaf 25 december 2014 zes weken ter inzage bij het Klantcontact Centrum in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 te Wognum. Tevens is het besluit in te zien op www.medemblik.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (planid: NL.IMRO.0420.WPKANDWLHOEKWEG-VA02).

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het besluit tot wijziging van het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende die beroep instelt tegen de wijzigingen die het college van burgemeester en wethouders heeft aangebracht in het wijzigingsplan (zes in plaats van zeven woningen).

Het besluit tot wijziging van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven