Logo Middelburg
Ontwerpbestemmingsplan 'Hazenburg 2’, Middelburg

In het kader van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Hazenburg 2’ vanaf 29 december 2014 tot en met 6 februari 2015 voor een ieder ter inzage ligt bij de vakbalie in het Stadskantoor aan de Kanaalweg 3 te Middelburg.

Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op onze website www.middelburg.nl onder wonen en (ver)bouwen / bestemmingsplannen / plannen in procedure.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plancode NL.IMRO.0687.BPARMHAZ2-ON99.

Het plangebied van dit bestemmingsplan heeft betrekking op percelen ten noordwesten van Arnemuiden. Het plangebied wordt grofweg begrensd door de agrarische percelen Derringmoerweg 7 en Derringmoerweg 9, de bestaande woningen aan de straat Botter, en de bestaande woningen van de wijk Brakenburg.

Het doel van dit ontwerpbestemmingsplan is het scheppen van een planologisch – juridisch kader voor de realisatie van circa 80 – 140 woningen.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de raad van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118) 67 5225.

Middelburg, 24 december 2014

Naar boven