Logo Woudrichem
Voorgenomen omgevingsvergunning, Laagt 11 in Almkerk, Woudrichem

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij van plan zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het herbouwen van een woning aan de Laagt 11 in Almkerk

De vergunning omvat de volgende activiteit: handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening. Daarbij wordt medewerking verleend aan het verzoek om toe te staan dat de woning elders op het woonperceel wordt terug gebouwd met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

De voorgenomen omgevingsvergunning ligt vanaf de eerste werkdag na deze publicatie gedurende 6 weken ter inzage. Deze kunt u, tijdens de openingstijden, inzien bij de balie van het gemeentehuis. Tevens is de voorgenomen omgevingsvergunning digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Woudrichem (http://www.woudrichem.nl) en RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0874.BUITOV201403-ONT1). Als u gerichte vragen heeft over een voorgenomen omgevingsvergunning of wilt u deze buiten de openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze indienen over de voorgenomen omgevingsvergunning. U kunt uw zienswijze(n) indienen door deze te zenden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6, 4285 ZG te Woudrichem.

Wilt u mondeling uw zienswijze(n) naar voren brengen dan kunt u contact opnemen met mevrouw H. A. Assies, te bereiken via telefoonnummer (0183) 30 81 00.

Naar boven