Logo Venlo
Ontwerpbestemmingsplan ‘Maashof’, Venlo

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de ter inzage legging bekend van:

  • het ontwerpbestemmingsplan “’Maashof te Venlo ”

(Imro nummer NL.IMRO.0983.BP20143HOTMAASHOF-ON01)

Dit ontwerpbestemmingsplan omvat de percelen kadastraal bekend als:

  • gemeente Venlo, sectie K 9706 gedeeltelijk en nr K 9656, gelegen aan de Maashoflaan 1:

  • gemeente Venlo, sectie L 133, gelegen te Velden;

  • gemeente Venlo, sectie K, nummer 9692, Kockerseweg 111 te Venlo.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in uitbreiding van het hotel, compensatie van bos (Velden), het wijzigen van een bedrijfswoning naar burgerwoning en het slopen van glasopstanden (Kockerseweg 111).

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessensingel 30 te Venlo. U dient zich te melden bij de receptie/centrale balie.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl, in de rubriek Wonen en Milieu, onder bestemmingsplannen. Het digitale ontwerpplan kan worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0983.BP20143HOTMAASHOF-ON01

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Er kunnen binnen de termijn van ter visie legging door eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen worden ingediend bij de gemeenteraad van Venlo. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient u binnen de termijn een afspraak te maken. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

Naar boven