Logo Ouderkerk
Besluit omgevingsvergunning voor het project Nieuwbouw kerkgebouw HHG, Ouderkerk

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk maken bekend dat zij met toepassing van het bepaalde in artikel 2.12, tweede lid van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het volgende project:

  • Nieuwbouw kerkgebouw HHG Ouderkerk aan den IJssel.

Het project betreft het oprichten van een kerkgebouw en het inrichten van het terrein op de percelen kadastraal bekend gemeente Ouderkerk aan den IJssel, sectie C, nummers 4630, 4631 en 4632, plaatselijk bekend Abelenlaan 41, Ouderkerk aan den IJssel.

Ter inzage

Van maandag 22 december 2014 tot en met vrijdag 2 januari 2015 is het gemeentehuis vanwege de overgang naar de nieuwe gemeente Krimpenerwaard gesloten.

Het besluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt van woensdag 7 januari tot en met dinsdag 17 februari 2015 voor eenieder ter inzage in het klantcontactcentrum van gemeente Krimpenerwaard, Kantoor Stolwijk, Dorpsplein 8 2821 AS te Stolwijk, telefoon: 140182. Het besluit is met ingang van de inzagetermijn ook in te zien op www.krimpenerwaard.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Op grond van de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die eerder zienswijzen hebben ingebracht over de ontwerpbeschikking

  • belanghebbenden die het niet eens zijn met eventuele wijzigingen ten opzichte van de ontwerpbeschikking

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat waren hun zienswijzen in te brengen over de ontwerpbeschikking.

Als een dergelijk beroep is ingediend en indien – gelet op de betrokken belangen – spoed is vereist, kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag. Beroep kan ook digitaal worden ingesteld bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Dit geldt eveneens voor het vragen van een voorlopige voorziening. Daarvoor is wel een elektronische handtekening (DigiD) vereist. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

16 december 2014

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk

Naar boven