Logo Hulst
Ontwerp wijzigingsplan Buitengebied Hulst 6e herziening, Roversbergsedijk 13, Lamswaarde, Hulst

Burgemeester en Wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.6 lid 1a, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerp wijzigingsplan Buitengebied Hulst 6e herziening, Roversbergsedijk 13, Lamswaarde van 18 december 2014 tot en met 28 januari 2015 voor een ieder ter inzage ligt. Het plan voorziet in het wijzigen van de bestemming van een (voormalig) agrarisch bedrijf naar woondoeleinden.

Het ontwerp bestemmingsplan Buitengebied Hulst 6e herziening, Roversbergsedijk 13, Lamswaarde, bestaande uit verbeelding, planregels en plantoelichting, ligt binnen de genoemde termijn voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst.

Het plan is raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder ‘wonen en leven’, ‘ruimtelijke plannen’, ‘bestemmingsplannen in procedure’.

Gedurende de termijn van de ter inzage legging omtrent het ontwerp bestemmingsplan kunnen schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Hulst, Postbus 49, 4560 AA Hulst. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. U wordt verzocht hiervoor op voorhand een afspraak te maken bij de heer T. de Koster, telefoonnumer 14 0114.

Hulst, 17 december 2014

Burgemeester en wethouders van Hulst De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven