Logo Steenwijkerland
Vaststelling Beheersverordening Waterpark Belterwiede, Steenwijkerland

De gemeenteraad van Steenwijkerland heeft op 9 december 2014 de Beheersverordening Waterpark Belterwiede vastgesteld. De Beheersverordening Waterpark Belterwiede is een wijziging van de eerder op 18 juni 2013 door de gemeenteraad vastgestelde Beheersverordening Recreatieterreinen. Naderhand is gebleken dat het recreatieterrein Waterpark Belterwiede niet goed in deze verordening is opgenomen. Met de Beheersverordening Waterpark Belterwiede is dit gebrek hersteld. In deze beheersverordening is de bestaande situatie van het waterpark vastgelegd op basis van de regels en verbeelding van een in 2002 voor dit park vastgesteld bestemmingsplan.

Rechtsgeldige bekendmaking van dit besluit vindt plaats in het elektronisch Gemeenteblad op www.officielebekendmakingen.nl . Daar vindt u de volledige tekst van deze verordening. De beheersverordening treedt in werking op de dag na publicatie in het elektronisch Gemeenteblad.

Verder ligt de verordening kosteloos ter inzage in het gemeentehuis van Steenwijkerland aan de Vendelweg 1 in Steenwijk (tijdens openingstijden). Tegen betaling kunt u hiervan een afschrift krijgen.

De beheersverordening is ook digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl via deze link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1708.BVOWpBelterwiede-VA01 .

De beheersverordening is digitaal beschikbaar op:

http://212.78.207.19:443/0E9B4D65-3D32-4B48-9752-B9A676493D64/ .

Het is niet mogelijk om beroep dan wel bezwaar aan te tekenen tegen een beheersverordening.

Naar boven