Logo Bernheze
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan De Hoef, fase 3, Heesch, Bernheze

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat in de gemeenteraadsvergadering van 11 december 2014 het bestemmingsplan De Hoef 2, fase 3 gewijzigd is vastgesteld.

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van de woonwijk de Hoef 2, fase 3. Met dit plan wordt een woonwijk mogelijk gemaakt voor ongeveer 125 woningen en een vijftal particuliere kavels. Het plangebied ligt oostelijk van de kern Heesch en grenst in het noorden aan de Graafsebaan en in het oosten aan enkele bospercelen die zijn gelegen aan de Bosstraat. De zuidelijke en westelijke begrenzing van het plangebied wordt gevormd door de Kampstraat.

Inzage

Het bestemmingsplan (incl. overige relevante stukken) ligt met ingang van 17 december 2014 gedurende 6 weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis,De Misse 6, Heesch. Verder is het te downloaden via www.bernheze.org. Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (ID: NL.IMRO.1721.BPdehoef2fase3-VG01).

Wijzigingen

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht. Het betreffen wijzigingen naar aanleiding van een ingebrachte zienswijze en ambtshalve wijzigingen. In het raadsvoorstel zijn de wijzigingen verwerkt.

Beroepsmogelijkheid

Binnen de termijn van inzage kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die:

  • tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt;

  • redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

U kunt uw beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde Afdeling.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Met vragen kunt u contact opnemen met de heer R. Keulards van het domein beleid, telefoonnummer 0412-45 88 88.

Naar boven