Logo Bernheze
Inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Heeswijkse Aa-Beemden’, Bernheze

Burgemeester en wethouders maken op grond van de inspraakverordening de ter-inzage-legging bekend van het voorontwerpbestemmingsplan ‘Heeswijkse Aa-Beemden’.

Inhoud

Het plangebied van het bestemmingsplan omvat een gedeelte van het gebied gelegen tussen Heeswijk-Dinther en de N279 – de Heeswijkse Aa-Beemden. Het betreft het uitbreiden van de bedrijfslocatie van Dijkhoff aan de Heeswijkseweg, gedeeltelijk verplaatsen van de bedrijfsactiviteiten aan de Lariestraat naar de Heeswijkseweg, het gedeeltelijk omleggen van de Aa, het realiseren van een aantal woningen aan de rand van de bebouwde kom van Heeswijk en het omvormen van agrarische grond naar natuur.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 18 december 2014 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis,De Misse 6, Heesch. Het plan is digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Reageren

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op het bestemmingsplan reageren door het indienen van een inspraakreactie. Deze kunt u richten aan burgemeester en wethouders, Postbus 19, 5384 ZG Heesch. Indien u uw inspraakreactie mondeling wilt geven, kunt u contact opnemen met de heer W. van de Ven van het domein Beleid.

Naar boven