Logo Rotterdam
Ontwerpomgevingsvergunning ‘Brinkplein’, Rotterdam

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn een bestaande horeca inrichting welke is gesitueerd in een tijdelijke porta-cabin op het Brinkplein te Hoek van Holland te vervangen voor een nieuw horeca gelegenheid.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 29 december 2014 tot en met maandag 9 februari 2015 ter inzage bij:

  • Stadsontwikkeling te Rotterdam (na telefonische afspraak 010 – 489 5241).

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/rotterdambericht. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in uitgebreide procedure’.

Zienswijzen

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en Wethouders van Rotterdam, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam.

Na telefonische afspraak (010 – 489 5241) kunnen zienswijzen gedurende deze termijn ook mondeling naar voren gebracht worden.

Rotterdam, 24 december 2014

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven