Logo Lansingerland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiegebied Bleiswijkse Zoom 2014’, Bleiswijk, Lansingerland

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Recreatiegebied Bleiswijkse Zoom 2014” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0151-ONTW voor een ieder ter inzage wordt gelegd.

Inzage

U kunt het plan van woensdag 24 december 2014 tot en met dinsdag 3 februari 2015 inzien op:

Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Beschrijving bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan “Recreatiegebied Bleiswijkse Zoom 2014” biedt een actuele juridisch planologische regeling voor recreatiegebied “Bleiswijkse Zoom” dat zich grofweg uitstrekt van de A12 aan de noordzijde tot gemaal De Kooi aan de zuidzijde. Het plan betreft een actualisatie van de voorgaande regelingen: het geldende bestemmingsplan “Recreatiegebied Bleiswijkse Zoom, een klein deel van het bestemmingsplan “Hoge en Lage Bergse Bos en de in de loop van de jaren gevoerde vrijstellingsprocedures. Ten opzichte van deze regelingen worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

Op basis van inspraak en overleg is het plan op enkele punten aangepast. Deze kunt u vinden in de nota Inspraak, overlegreacties en wijzigingen.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0151/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven