Logo Veenendaal
Ontwerpbestemmingsplan Carrefour, Veenendaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat met ingang van 18 december 2014 het ontwerp bestemmingsplan Carrefour ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het opgestelde ontwerp bestemmingsplan voorziet in de juridische regeling voor een functiewijziging van het kantoorgebouw Carrefour, aan De Vijftien Morgen 1-27. Met het bestemmingsplan wordt beoogd de realisering van wooneenheden in het gebouw mogelijk te maken.

Exploitatieplan

Er is geen ontwerp exploitatieplan gemaakt omdat met de eigenaar van het gebouw een exploitatieovereenkomst is gesloten.

Begrenzing

Het plangebied bestaat uit het gebouw Carrefour en de daarbij behorende grond. Het perceel is gelegen aan de Vijftien Morgen en wordt aan de oostzijde begrensd door Het Boompjesgoed. Met de begrenzing van het plangebied is rekening gehouden met een voorgenomen herinrichting van de omliggende grond.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan met bijlagen liggen met ingang van donderdag 18 december 2014 gedurende 6 weken (dus t/m 28 januari 2015) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is op de volgende tijden geopend:

  • maandag van 17.00 – 20.00 uur;

  • dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur en

  • donderdag van 09.00 tot 20.00 uur.

Website

Via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het ontwerp bestemmingsplan ook digitaal inzien.

Reageren

Tot en met 28 januari 2015 kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijzen indienen.

Schriftelijk

Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer J. van Manen, afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 339.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over de procedure of het plan kunt u eveneens contact opnemen met de heer J. van Manen.

Naar boven