Logo Woensdrecht
Vastgestelde bestemmingsplannen Groenstroken regeling, Woensdrecht

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 6 november 2014 de bestemmingsplannen:

heeft vastgesteld.

Inhoud

De bestemmingsplannen maken het mogelijk dat gemeentelijke snippergroen gronden door particuliere woningbezitters bij de tuin van een woning betrokken kunnen worden na verkoop of verhuur.De vastgestelde bestemmingsplannen zijn gewijzigd ten opzichte van de ontwerpversie.

Inzien

Het raadsbesluit en de vastgestelde bestemmingsplannen met bijbehorende stukken liggen vanaf 19 december 2014 gedurende een periode van zes weken ter inzage, bij de Centrale Balie van het gemeentehuis te Hoogerheide tijdens openingstijden. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 14 0164 kan het plan ook worden ingezien buiten openingstijden.

Tevens zijn de gehele bestemmingsplannen langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de documenten op “www.woensdrecht.nl” onder de “Wonen & leven” vervolgens “Ruimtelijke plannen” en “Ruimtelijke plannen in procedure”. Tevens zijn de plannen te raadplegen via de landelijke voorziening RO-online.

Reageren

Tegen het vaststellingsbesluit kan gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent de ontwerpbestemmingsplannen bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest;

  • belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen die bij de vaststelling van de bestemmingsplannen zijn aangebracht.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het voornoemde adres.

Voor zowel het indienen van een beroepsschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van de bestemmingsplannen treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Hoogerheide, 17 december 2014

Naar boven