Logo Maasdonk
Openbare bekendmaking vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied Maasdonk, herziening Papendijk/Hoolstraat ong. Nuland’, Maasdonk

Herziening Papendijk/Hoolstraat ong. Nuland

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in de vergadering van 9 december 2014 het bestemmingsplan “Buitengebied Maasdonk, herziening Papendijk/Hoolstraat ong. Nuland” gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan betreft een herziening van het bestemmingsplan Buitengebied Maasdonk 2012. Het bestemmingsplan voorziet er in dat, in het kader van de visie “Groene Schil Nuland”, de bestaande woonbestemming van het perceel Papendijk/Hoolstraat ongenummerd wordt gewijzigd.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 22 december 2014 gedurende zes weken ter visie. Vanaf 22 december tot en met 31 december 2014 ligt het bestemmingsplan elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur, op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en dinsdagavond van 17.00 tot 19.00 uur in de publieksruimte van het gemeentehuis te Geffen (gemeente Maasdonk) ter visie. Vanwege de herindeling van de gemeente Maasdonk ligt het vastgestelde bestemmingsplan vanaf1 januari 2015 tot en met 2 februari 2015 in het Stadskantoor in ’s-Hertogenbosch (Wolvenhoek 1 te ’s-Hertogenbosch) ter visie. Het plan is tot 1 januari 2015 in te zien op de internetsite van de gemeente www.maasdonk.nl. Na 1 januari 2015 is het plan in te zien op de internetsite van de gemeente ’s-Hertogenbosch www.s-hertogenbosch.nl. Tevens is het plan te zien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl via de link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1671.BPBG2014PP000091-01VA

Beroep

Tegen dit besluit kan binnen de termijn van tervisielegging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, dan wel door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te hebben gemaakt. Voor zover de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp kan iedere belanghebbende hiertegen binnen de genoemde termijn schriftelijk beroep instellen bij genoemde afdeling.

Het indienen van een beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende genoemde termijn eveneens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Maasdonk, 19 december 2014

Burgemeester en Wethouders van Maasdonk, Namens deze Coördinator werkeenheid Beleid W.C.M. van Veghel

Naar boven