Logo Sittard-Geleen
Ontwerpbestemmingsplan Nieuwbouw woning Dijk Grevenbicht, Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij bij besluit van 18 november 2014 hebben ingestemd met een ontwerp van het bestemmingsplan ‘Nieuwbouw woning Dijk Grevenbicht’ en dat ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp van dit bestemmingsplan ter visie ligt.

Dit bestemmingsplan maakt de bouw mogelijk van een vervangende woning aan de Dijk te Grevenbicht vanwege de uitvoering van het Grensmaasplan.

De nieuwe locatie betreft een perceel grond gelegen tussen de onverharde weg Op den Braemert en de toekomstig te verleggen kade ter hoogte van de woning Dijk nr. 42.

Het ontwerp van het bestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding, regels en een toelichting, ligt met ingang van 18 december 2014 gedurende zes weken (dus tot en met 28 januari 2015) ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen (gemeentehuis Geleen, Markt 1). Het plan kan worden ingezien na het maken van een afspraak via telefoonnummer 14046.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen de termijn van ter inzage legging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling (maar bij voorkeur schriftelijk) zijn of haar zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de Raad van de gemeente Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het team Gebiedsontwikkeling na telefonische afspraak met dhr. E. Evers, telefoon (046) 4778678. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

17 december 2014

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Naar boven