Logo Bergen (Li)
Ontwerpbestemmingsplan ‘Taste and Go’, Bergen (Li)

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Taste and Go’, met IDN “NL.IMRO.0893.BP14013CA1WLI-ON01” ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft het mogelijk maken van een multifunctioneel bedrijf met een maatschappelijk karakter op het adres Catharinastraat 1 in Wellerlooi.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Taste and Go’ en het ontwerpbesluit liggen van 25 december 2014 tot en met 5 februari 2015 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken, zonder afspraak, inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. U kunt het digitale plan ook inzien via www.bergen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzage termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad van Bergen, postbus 140, 5854 ZJ Bergen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Vragen

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum, telefonisch bereikbaar via nummer (0485) 34 83 83.

Naar boven