Logo Veldhoven
Vaststelling bestemmingsplan ‘d’Ekker, herziening burgemeester van Hoofflaan 134’, Veldhoven

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 9 december 2014 het bestemmingsplan ‘d’Ekker, herziening burgemeester van Hoofflaan 134’, ongewijzigd heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, van vrijdag, 19 december 2014 tot en met donderdag, 29 januari 2015 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Meiveld 1, 5501 KA Veldhoven.

Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website www.veldhoven.nl. Trefwoord: ‘d’Ekker, herziening burgemeester van Hoofflaan 134’

Naam

Bestemmingsplan ‘d’Ekker, herziening burgemeester van Hoofflaan’

Omschrijving

het omzetten van de bedrijfsbestemming naar een woonfunctie onder toevoeging van een woning binnen de voormalige praktijkruimte aan de burgemeester van Hoofflaan 134.

Gedurende genoemde termijn kan door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met een zienswijze tot de gemeenteraad te wenden, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s Gravenhage. Tevens kan dan over het besluit van de gemeenteraad een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de afdeling Regie en Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 17 december 2014

Naar boven