Logo Texel
Vaststelling wijzigingsbesluit Zuid Haffel 10 in Den Burg, Texel

Wet ruimtelijke ordening – wijzigingplan ‘Zuid Haffel 10 – aanpassing bouwblok’:

Wijzigingsbevoegdheid op basis van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wro

(1791 LE) Zuid Haffel 10 in Den Burg. Het betreft het verschuiven en aanpassen van het bestaande bouwvlak en bijbehorend erf (artikel 5.7 b en artikel 5.7 d van het bestemmingsplan Buitengebied Texel 2013).

Het ontwerp wijzigingsplan heeft ter inzage gelegen van 21 augustus tot en met 2 oktober 2014. Er zijn geen zienswijzen tegen het plan ingediend.

Het wijzigingsplan is nu vastgesteld en ligt nu vanaf 23 december 2014 tot en met 2 februari 2015 ter inzage. In deze periode kunnen belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kunnen worden geen zienswijze te hebben ingediend, beroep in stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het wijzigingsplan daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

U kunt het wijzigingsplan raadplegen op www.texel.nl > Actueel > bekendmakingen of op www.ruimtelijkeplannen.nl en inzien bij de publieksbalie vanaf 23 december 2014 tot en met 2 februari 2015.

Naar boven