Logo Lansingerland
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Kruisweg 39’, Bleiswijk, Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat van 24 december 2014 t/m 3 februari 2015 het vastgestelde wijzigingsplan ‘Kruisweg 39’ met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0094W01-VAST voor een ieder ter inzage ligt.

Het college van burgemeester en wethouders heeft het plan ongewijzigd vastgesteld op 16 december 2014. Het college heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

U kunt het plan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en de viewer van de gemeente (http://1621.roview.net). Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14010.

Beschrijving wijzigingsplan

Het plangebied wordt begrensd door het perceel Kruisweg 39 in Bleiswijk. Het wijzigingsplan betreft het omzetten van de bestemming bedrijfswoning naar ‘burgerwoning’ en de realisatie van twee woningbouwkavels na sloop van de huidige glasopstanden.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen het vastgestelde wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. U bent belanghebbende als u:

  • Tijdig bij het college een zienswijze naar voren hebt gebracht;

  • Redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijze over het ontwerp wijzigingsplan naar voren hebt gebracht;

  • Door een wijziging ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan in een ongunstiger positie wordt gebracht.

De beroepstermijn bedraagt zes weken en begint met de dag na de ter inzage legging, dus op donderdag 25 december 2014. Het plan treedt in werking met de ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, dus op donderdag 5 februari 2015. Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treden de besluiten niet eerder in werking dan het moment waarop dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven