Logo Heumen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Erpewaai’, Heumen

Ontwerpbestemmingsplan “Landgoed Erpewaai”

Identificatienummer: NL.IMRO.0252.BUbplandgerpewaai-OW01

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor het herzien van de bestemmingen van de percelen kadastraal bekend gemeente Heumen, Sektie I, nummers 488-490, 492, 581, 583, 584 en 199, gelegen ten zuiden van de Overasseltseweg het ontwerpbestemmingsplan “Landgoed Erpewaai” is opgesteld.

Het bestemmingsplan vormt de gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan “Buitengebied 2009” en maakt de realisering van een landgoed bestaande uit een woongebouw en ca 10 ha nieuwe natuur mogelijk.

Procedure

Voor dit plan wordt de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure gevolgd. Dat houdt in dat voordat een besluit genomen wordt, zienswijzen kunnen worden ingediend. Het tijdig indienen van een zienswijze is een voorwaarde om in een later stadium beroep in te kunnen stellen tegen de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan.

Inzageperiode

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpvaststellingsbesluit alsmede de onderliggende onderzoeken zijn vanaf donderdag 18 december 2014 tot en met woensdag 28 januari 2015 op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen en liggen gedurende die periode tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Bouwen, Milieu en Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan gedurende deze termijn een ieder, schriftelijk of mondeling, zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer 024-3588347.

Malden, 16 december 2014

Naar boven