Ontwerpbestemmingsplan“Zwartemeer, woning Krommewijk”en ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarde
Logo Emmen
Ontwerpbestemmingsplan
Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Zwartemeer, woning Krommewijk” vervat in het GML-bestand “NL.IMRO.0114.2014004-B501”vanaf 17 december 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.
U kunt het ontwerpbestemmingsplan op afspraak, op verzoek ook buitenkantooruren, inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591
Het ontwerpbestemmingsplan en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl
Het plan voorziet in de bouw van een vrijstaande woning aan de Krommewijk te Zwartemeer. Voor het te ontwikkelen gebied is geen exploitatieplan opgesteld.
Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.emmen.nl/zienswijze.
Ontwerpbesluit hogere grenswaarde
Burgemeester en wethouders van Emmen zijn van plan om een hogere grenswaarde ten gevolge van wegverkeerslawaai als bedoeld in artikel 83 e.v. van de Wet geluidhinder vast te stellen ten behoeve van bovengenoemd bestemmingsplan.
Het plan is gelegen binnen de bestaande geluidzone van de A37. Om het gewenste plan mogelijk te maken vanuit de Wet geluidhinder is een hogere grenswaarde ten gevolge van wegverkeerslawaai nodig van 49 dB.
Het ontwerpbesluit hogere grenswaarde ligt vanaf woensdag 17 december gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage tijdens kantooruren van 8.30 tot 16.30 uur en donderdags van 8.30 tot 19.00 uur bij het Klant Contact Centrum (KCC), Raadhuisplein 1 te Emmen.
Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze(n) bij het college van B&W kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met het KCC, tel. 14 0591.
Emmen, 8 december 2014
burgemeester en wethouders van Emmen,
wnd secretaris A.A.W.M. Disch
de burgemeester C. Bijl
Naar boven