Logo Midden-Drenthe
Ontwerpbestemmingsplan Jade (deelgebied C) te Beilen, Midden-Drenthe

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, maken burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ”Jade (deelgebied C) te Beilen” met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 18 december 2014 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied betreft de percelen aan De Vos van Steenwijkstraat 2 t/m 26 even en de Hofstraat 2 t/m 16 even in Beilen. Directe aanleiding voor de herziening van het bestemmingsplan is het plan van Woonservice tot sloop van de 21 bestaande rijenwoningen en nieuwbouw van 12 levensloopbestendige twee-onder-kapwoningen.

Het ontwerpbestemmingsplan en de behorende stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘bekendmakingen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). De imro-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1731.JadeDeelgebiedCBE-ONT1.

Zienswijzen

Gedurende de periode van inzage, heeft eenieder de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen stuurt u naar de gemeenteraad van Midden-Drenthe, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maakt u voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Rinette Ipema van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 53 96 77, e-mail gemeente@middendrenthe.nl. Op woensdagen is zij niet aanwezig.

Naar boven