Logo Grootegast
Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Tiengastraat 4 t/m 14 in Opende, Grootegast

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast maken, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), bekend dat bij besluit van 16 december 2014 de volgende omgevingsvergunning is verleend:

  • Een omgevingsvergunning (plan-id: NL.IMRO.0015.OVOP14INBR1-VA01) ex artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3° van de Wabo (planologische afwijking op basis van een goede ruimtelijke onderbouwing), ten behoeve van het realiseren van twee blokjes met 3^1 kapwoningen op het perceel plaatselijk bekend Tiengastraat 4 t/m 14 te Opende, kadastraal bekend gemeente Grootegast, sectie F, nummer 5328.

De omgevingsvergunning is verleend voor de volgende onderdelen:

  • bouwen;

  • handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (afwijken bestemmingsplan).

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 17 december 2014 ter inzage bij de balie op het gemeentehuis en zijn tevens in digitale vorm te raadplegen via de viewer op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0015.OVOP14INBR1-VA01. De digitale bestanden van de omgevingsvergunning zijn beschikbaar op: http://gatekeeper.leek.nl/grootegast/plannen. Informatie over de afgegeven omgevingsvergunning is te krijgen bij het KCC van de gemeente.

Op grond van de Awb kan er beroep worden ingesteld bij de Rechtbank door:

  • * een belanghebbende die tijdig zienswijzen heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • * een belanghebbende die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijzen naar

voren heeft gebracht.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift eindigt 6 weken na de datum waarop de terinzagelegging begint (18 december 2014 t/m 28 januari 2015). De beschikking treedt in werking na afloop van de beroepstermijn; de inwerkingtreding wordt opgeschort als binnen de beroepstermijn van 6 weken ook een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan bij de Rechtbank.

Adres voor beroep c.q. voorlopige voorziening:

  • * Rechtbank Noord-Nederland, sector bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Naar boven