Logo Zuidhorn
Ontwerpwijzigingsplan ‘Oostergast, Zuidzijde Het Noorderlicht’ ter inzage, Zuidhorn

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn maken op grond van artikel 3.9 a Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat het ontwerpwijzigingsplan 'Oostergast, Zuidzijde Het Noorderlicht' met bijbehorende stukken met ingang van 18 december 2014 zes weken ter inzage ligt. Op grond van artikel 3.9a Wro kan tijdens deze termijn een ieder een zienswijze naar voren brengen.

Achtergrond

Het ontwerpwijzigingsplan maakt het mogelijk dat de bestemming ‘Groen’ wordt gewijzigd in ‘Wonen’ en Tuin’ ten behoeve van het bouwen van 35 woningen aan de zuidzijde van Het Noorderlicht in Zuidhorn. Er worden tevens aanduidingen voor de geluidszone, veiligheidszone en de geluidswal verwijderd.

Bestemmingsplan inzien

Het ontwerpwijzigingsplan 'Oostergast, Zuidzijde Het Noorderlicht' is in te zien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis aan de Hooiweg 9 te Zuidhorn. Op de gemeentelijke website http://www.zuidhorn.nl/Bestemmingsplannen.htm kunt u meer informatie over het ontwerpwijzigingsplan vinden en op http://www.zuidhorn.nl/bestemmingsplan/ kunt u de bronbestanden downloaden. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0056.WZZH14UITB2-OW01. Landelijk staat het ontwerpbestemmmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen zienswijzen

Tot en met 28 januari 2015 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan 'Oostergast, Zuidzijde Het Noorderlicht' kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Zuidhorn. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: het college van burgemeester en wethouders van Zuidhorn, Postbus 3, 9800 AA, Zuidhorn. Of stuur uw zienswijze naar: reacties-wro@zuidhorn.nl, o.v.v.: zienswijze ontwerpwijzigingsplan 'Oostergast, Zuidzijde Het Noorderlicht'.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 508 784. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het wijzigingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 508 723.

Zuidhorn, 17 december 2014

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn

Naar boven