Ontwerp bestemmingsplan “Sportschool Weerijs 10 te Gemert” ter inzage
Logo Gemert-Bakel
Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Sportschool Weerijs 10 te Gemert” ter inzage ligt.
Omschrijving plan
In dit bestemmingsplan “Sportschool Weerijs 10 te Gemer” wordt de vestiging van een sportschool aan de Weerijs 10 planologisch mogelijk gemaakt:
Stukken in het gemeentehuis inzien
Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 15 december 2014 gedurende zes weken in het gemeentehuis ter inzage. Wilt u de stukken in het gemeentehuis inzien? Dit kan als u hiervoor een afspraak maakt. Op www.gemert-bakel.nl maakt u een afspraak op een moment dat het u uitkomt. Beschikt u niet over internet, dan kunt u ons ook bellen.
Stukken digitaal inzien
U kunt de stukken ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl
Zienswijze indienen
Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld binnen de hierboven vermelde termijn schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het ontwerp kenbaar te maken bij de raad van Gemert-Bakel, postbus 10.000 5420 DA Gemert. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u een afspraak maken via www.gemert-bakel.nl
Gemert, 12 december 2014
Naar boven