Ontwerp wijzigingsplanVeerweg 3a te Gorssel
Logo Lochem
(NL.IMRO.0262.goVeerweg3a-WP31)
Burgemeester en wethouders maken bekend dat ter inzage ligt:
-het ontwerp wijzigingsplan Veerweg 3a
Het plan
Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in een wijziging van het bestemmingsplan Kern Gorssel 2011, waarin het planologisch mogelijk wordt gemaakt een vrijstaande woning te realiseren tussen Veerweg 3 en Veerweg 3b.
Ter Inzage
Het ontwerp wijzigingsplan Veerweg 3a ligt met ingang van 18 december 2014 voor de duur van zes weken tot en met woensdag 28 januari 2015 ter inzage bij de publieksbalie, Hanzeweg 8 in Lochem en Hoofdstraat 45 in Gorssel.
Het ontwerp wijzigingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn ook worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad "Bestemmingsplannen", waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerp wijzigingsplan op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerp bestemmingsplan of het planid-nummer (NL.IMRO.0262. goVeerweg3a-WP31).
Op www.lochem.nl, tabblad Wonen, leven en vervoer kunt u een directe link vinden naar de plaats waar het ontwerp wijzigingsplan digitaal kan worden ingezien. De digitale bestanden van het ontwerp wijzigingsplan zijn beschikbaar via de gemeentelijke website.
Zienswijze
Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen ten aanzien van het ontwerp wijzigingsplan mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 17, 7240 AA Lochem. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt.
In uw zienswijze vermeldt u in ieder geval:
  • naam wijzigingsplan: Veerweg 3a
  • het zaaknummer 2014-015601
  • uw naam en adres
  • de datum waarop u het zienswijze indient
  • onderbouwing van uw zienswijze
Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoon 0573-289222
Naar boven