Logo Boxmeer
Bestemmingplan motorcrossterrein Duivenbos en bestemmingsplan Hazenbroek, Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 11 december 2014 ongewijzigd heeft vastgesteld de bestemmingsplannen:

‘Hazenbroek’

en

‘motorcrossterrein Duivenbos’

Bestemmingsplan Hazenbroek heeft betrekking op de groepsaccommodatie aan de Stevensbeekseweg 4b-4c in Overloon en motorcrossterrein Duivenbos op het circuit aan de Oploseweg te Overloon.

De bestemmingsplannen liggen met ingang van 24 december 2014 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. De bestemmingsplannen zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.boxmeer.nl onder actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Tot en met 3 februari 2015 kunnen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen, tegen de besluiten tot vaststelling van de bestemmingsplannen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De vaststellingsbesluiten treden in werking op 4 februari 2015, tenzij voor die datum naast beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treden de besluiten niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimte, Economie en Vergunningen.

Naar boven