Logo Hardenberg
Onderwerpbestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Kanaalweg-West 21a Bergentheim, Hardenberg

Vanaf woensdag 17 december 2014 ligt het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Hardenberg, Kanaalweg-West 21a Bergentheim” gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 27 januari 2014. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Kanaalweg-West 21a in Bergentheim. Gedeputeerde staten heeft op 18 december 2013, naar aanleiding van de vaststelling van het bestemminsplan Buitengebied Hardenberg op 1 oktober 2013, het voornemen uitgesproken om overeenkomstig artikel 4.2 Wro de gemeenteraad van Hardenberg de aanwijzing te geven dat de bestemming "Wonen"(W-BH)" van het perceel gewijzigd dient te worden in een recreatieve bestemming (Recreatie-Recreatiewoningen) zoals bedoeld in artikel 34 van de planregels van het bestemmingsplan "Buitengebied Hardenberg". Verder heeft gedeputeerde staten op grond van artikel 4.2., lid 3 Wro verklaard dat voor de gronden van het betreffende pand Kanaalweg West 21A een bestemmingsplan wordt voorbereid als bedoeld in artikel 3.7 Wro. Het voorbereidingsbesluit is op 19 december 2013 in werking getreden. Dit bestemmingsplan geeft gehoor aan deze aanwijzing.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 17 december 2014 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

  • via e-mail (bij voorkeur): ga naar http://www.hardenberg.nl/zienswijze-indienenen gebruik het digitale reactieformulier of

  • schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Hardenberg, Postbus 500, 7770 BA Hardenberg”, onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan Kanaalweg-West 21a Bergentheim”

  • mondeling: maak een afspraak bij de Publieksdienst, telefoon 14 0523.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

Naar boven