Ontwerp-wijzigingsbesluit bestemming Waarlandsweg 10 te Waarland, gemeente SCHAGEN(NL.IMRO.0441.WPLGHWaarlweg10-ON01
Logo Schagen
Burgemeester en wethouders van Schagen maken bekend, dat zij het ontwerpbesluit tot wijziging van de bestemming van het perceel Waarlandsweg 10 te Waarland met ingang van 12 december 2014 tot en met 22 januari 2015 ter inzage leggen.
Samenvattend voornemen:
Wij zijn voornemens gebruik te maken van de bevoegdheid op grond van artikel 30 onder e van de planregels van het bestemmingsplan “Landelijk Gebied Harenkarspel” de bestemming te wijzigen voor de bouw van 1 nieuwe woning als compensatie voor de sloop van storende bebouwing. Het voormalig bedrijfsgebouw aan de oostzijde van de bestaande woning Waarlandsweg 10 zal in het kader van de Ruimte voor Ruimteregeling worden gesloopt.
Ter visielegging:
Het ontwerpbesluit, het digitale wijzigingsplan en de hierbij behorende bijlagen liggen met ingang van 12 december 2014 gedurende zes weken digitaal ter inzage.
Het ontwerpwijzigingsplan is te raadplegen via de website van de gemeente Schagen (www.schagen.nl) en de website www.ruimtelijkeplannen.nl . Het kenmerk van het plan is het bovenvermelde identificatienummer. De bronbestanden zijn beschikbaar via:www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0441.WPLGHWaarlweg10-ON01.
Zienswijzen:
In genoemde periode kunnen belanghebbenden zowel een mondelinge als een schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbesluit bij ons naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen aan burgemeester en wethouders, Postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Ruimte onder 0224 210208.
Schagen, 11 december 2014
Naar boven